štěně
Autor: Bohumila ZikmundováDatum vložení: 14-12-2010 (14:58) Zobrazeno: 1102 x
Dotaz:
Dobrý den, chci se zeptat zda by někdo daroval zdarma štěňátko jorkšírka. Je jedno jaké pohlaví. Měl by se u nás dobře byl by s námi v bytě. kontakt 736 278 673 nebo mail bohunka.z@seznam.cz
Reakce:
viky27-02-2012 (11:25)
Dobry den chci se zeptat jestli by nekdo daroval pejska ale jen velike plemeno nejlepa okole Českych Budejic
Veronik němečkova
19-12-2011 (15:33)
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli by někdo nedaroval štěně francouzského buldočka nebo mopsika?Byl by jako dáreček pro mého synka!Kontakt 604734410 nebo veronikanemeckova@email.cz
Renáta
14-03-2011 (09:18)
To co jste napsala paní Markéto,je prostě úsměvné.Reagovala jste na to-takže se sama řádkujete,jinak byste to přešla s takovou lehkostí jak o sobě píšete:)
Markéta
08-03-2011 (15:13)
No tak jste se dámy vyjádřily. Když se vám něco nelíbí tak snad hned nemusíte držkovat. To že vám někdo dá za štěně tolik peněz, že cituji: by ta první jmenovaná padla na znak, ještě neznamená, že se o psa dobře postará. Hlavně, že se paní Renča pochlubila, že má doma něco za hodně peněz. Mám doma taky psy za hodně peněz a taky se mi párkrát stalo, že někdo chtěl psa zadarmo, ale prostě jsem to neřešila a štěně nedala. Jenže tohle diskuzní fórum je plný lidí co si myslí jak jsou důležitý, že chovají psy s PP a okatě to dávají najevo a mě už prostě nedalo něco nenapsat. Koukla jsem sem a raději už se budu zdržovat jen na inzerci. Se slepičíma prdelkama tady hřadovat nemusím.
Renča
26-02-2011 (15:34)
Chovám jorkšírky a mohu potvrdit jenom to,že abych byla tím dobrým chovatelem-tak mne to stojí mnoho práce,peněz a času.Navíc to dělám strašně ráda a naplňuje mne to.Svý pejsky jsem si koupila za tolik peňěz,že by ta první jmenovaná spadla na znak...Takže,milá Jano,Marcelo a Radko=vím o čem mluvíte.
lusy
05-01-2011 (18:56)
trapne ste vy vsechny tri
Jana
21-12-2010 (15:34)
To žebrání je opravdu už nehorázné,jestli chcete pejska zadarmo v útulku čeká spoustu nešťastných pejsků,jenže to každý chce jen jorkšírka ....Tak si na něj ušetřete jako každý normální člověk ,který po čistokrevném štěňátku touží,v obchodě vám taky nedají nic zadarmo
Marcela
20-12-2010 (23:53)
Radko máte pravdu. Kdo nemá peníze na štěně, tak nemá ani na jídlo pro něj. Nakonec bude nemocné a na veterináře také nebudou peníze. Kde pak se nakonec pejsek ocitne?
Radka
20-12-2010 (14:24)
Jediná odpověď za všechny chovatele- nejdříve si na štěňátko vydělejte jako ostatní zájemci. Zadarmo by bral každý. Uvědomujete si,že odchov štěňátek nás chovatele stojí spousty volného času,práce a financí? Proč bychom měli štěňátka rozdávat? My je nenacházíme někde na louce. A že se u vás bude mít dobře a bude v bytě (možná) ? No,to snad má být samozřejmost ! Nic jiného ani od nových majitelů mých štěňátek neočekávám. Tohle žebrání je už vážně trapné.