Dávejte si pozor na Podvodníky!
Sekce: Fórum / Dávejte si pozor na Podvodníky!
Autor: VeronikaDatum vložení: 09-08-2011 (17:14) Zobrazeno: 186 x
Dotaz:
Dobrý den,stala jsem se obětí PODVODU!Napsala jsem dotaz,že bych měla zájem o štěnátko krátkosrsté čivavy.Napsala jsem na email,že mám zájem a ten člověk mi odpověděl.Pořád semnou komunikoval přes email až potom prý předal štěnata agentuře,která mi je měla dopravit domu.Poslala jsem na tu agenturu peníze v domění,že mi štěnátka přivezou.Ale když pak chtěli dálší peníze tak už jsem jim žádný nedala.A agentura semnou přestala komunikovat a i majitel pejsků.Jen vás prosím dávejte si veliký pozor na takové podvodníky!Inzerát je stále tady v rublice Čivava na str.4 ,7 od shora.Majitel štěnat je cizinec a je z KAMERONU !!! Pozor jedná se o podvod,chtěj po vás peníze ,ale pejska neuvidíte .Děkuji za pochopení.Veronika Eberlová
Reakce:
Veronika11-08-2011 (10:55)
No bohužel jsem zaplatila,stalo se mi to poprvé.Ted už vím čemu se mám vyvarovat.Lidi občas dělají chyby.Ale tou to cestou jsem chtěla aspon varovat lidi aby neudělali stejnou chybu jako já.
Honza
11-08-2011 (07:50)
Nezlobte se na me,ale jak muzete zaplatit za neco,co jste nikdy nevidela,nebo nemate to v ruce. To i muj 3.lety syn ma vice rozumu.
Veronika
09-08-2011 (17:42)
Ten podvodník má email:felixnelly@hotmail.fr název:Zdravá čivava štěnata. Pozor!!!Je to PODVOD!Štěně nikdy neuvidíte a ani Peníze!inzerát je na straně 11 a je 9 od shora!!!Je to pejsek a jmenuje se Othel!a je černobíli!Pozor!!!
Veronika
09-08-2011 (17:21)
Ted jsem se koukala a ten inzerat jsem nenašla,ale Pozor nabízí i yorkšírku!